Dat is hoe ik test

Joep de Groot

Dankzij ons testlaboratorium weten we dat we niet alleen op de juiste plaats zijn om onze eigen tests te doen, maar ook accurate informatie in onze reviews aan onze klanten kunnen verstrekken. We hebben onlangs de nieuwe site up and running. We willen dat je de kracht voelt die we hebben en onze focus is om je te vertellen wat we weten en wat we je kunnen laten zien, hoe we producten testen en je de resultaten geven. Onze missie is om u te informeren over de wetenschap achter producten en hoe ze werken, en wat u verwachten van hen. Als je meer wilt weten, bekijk dan onze reviews. We hebben veel andere producten en producten waar we van houden, en dat willen we met u delen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

We zijn er trots op een onafhankelijke en onpartijdige testfaciliteit te zijn.

De enige beperking van onze producten is dat we ze alleen accepteren als we op dezelfde dag zijn. Dat is het. Het gaat niet om de prijs die je betaalt, het gaat om de kwaliteit van je swing. De beste kwaliteit en de beste prijs. We gaan onze eigen persoonlijke gevoelens over producten niet op deze pagina zetten. Onze selectie is puur gebaseerd op de producten die wij het beste vinden. Love Swings, denken we, is heel anders dan het kopen van een auto, en we zijn hier om u te laten zien wat er anders is.

Het staat buiten kijf dat seksspeeltjes in Nederland een taboe-onderwerp zijn. Een taboe onderwerp dat nu eindelijk begint te veranderen dankzij de groei van het internet en een paar grote bedrijven. Er is een groeiende hoeveelheid onderzoek waaruit blijkt de effecten die deze dingen hebben op het lichaam in het algemeen. Het is zelfs geen wonder dat veel vrouwen het seksspeeltje nog nooit eerder in Nederland hebben geprobeerd. En veel mannen zijn nog steeds erg in het duister over het onderwerp.

Te vaak mensen hebben geen idee wat we doen met onze beoordelingen - en dat is niet iets wat we moeten doen over. In deze sectie vindt u een schat aan informatie over liefdesswings, hoe we ze beoordelen en hoe u meer weten over hoe we dit doen.

"De wetenschap achter liefde schommels"

Je hebt gezien dat liefdesschommels ongelooflijk populair kunnen zijn in winkels over de hele wereld. Maar wat is liefde swingen? Het is wanneer een paar niet aan elkaar gebonden is, en ze willen hun liefde voor elkaar tonen door in het openbaar te zwaaien, hetzij in een privé-omgeving of in het openbaar. Dit kan betekenen swingen samen of als een paar - gewoon door het verplaatsen van hun lichaam.

Dit is de belangrijkste reden waarom liefde schommels zijn zo'n populaire trend. Wanneer ze in het openbaar worden uitgevoerd, kunnen ze zich een beetje anders voelen dan degenen die ze achter gesloten deuren doen. De schommel laat koppels zien hoe ze elkaar leuk vinden en hoe het voelt om verliefd te zijn. Dit kan een zeer intieme en intieme ervaring zijn.

In eerste instantie ga ik een standaard swing te beschrijven en ga dan in een paar voorbeelden. We hebben zoveel verschillende liefdesschommelontwerpen gezien dat het verwarrend kan zijn, dus ik heb deze site ontworpen om de basis aan een nieuwe bezoeker uit te leggen en de voors en tegens van elk ontwerp uit te leggen.

Love Swing Specificaties

De volgende specificaties zijn gekozen uit meer dan 2.300 schommels op onze Love Swing Inventory List en worden alleen gebruikt voor het bepalen van de best verkopende swing merken voor een bepaald merk. Een paar van deze swing specificaties zijn specifiek voor het type schommel die we proberen te verkopen. We houden geen rekening met deze details wanneer we de merken voor onze lijst kiezen, alleen de werkelijke swing zelf. We willen ervoor zorgen dat er geen verwarring is met deze lijst en we maken niet dezelfde fout opnieuw.

De lengte van de schommel en schommel zitting: In het algemeen, hoe breder een swing stoel is, hoe minder duur de swing zal zijn en hoe veelzijdiger de swing is.