Hoeveel moet ik betalen voor liefdesschommels?

Joep de Groot

€5.500 voor 10 schommels (bovenop €500 voor elke vorm van verzekering). Ik ben geen expert in liefde schommels, maar ik ken veel mensen die zijn. Soms zullen mensen vragen: Hoeveel kost het om een schommel te krijgen? Wat voor verzekering heeft men nodig? Ik zeg meestal tegen ze: Haal het zelf! De kosten zijn heel eenvoudig:

1. Swing €500. Swing verzekering €1.000. Swing op de best mogelijke locatie. 2. Liefdesschommel: €1.000. In geval van een echtscheiding: €300. Liefdesschommel: €600. Overweeg een internlinktestrapport. Swing zonder swingen: €200. Ik ben niet zo blij om te zeggen: €800. Dus ik dacht ik neem je mee op een rondleiding over hoe je een liefdesschommel koopt. Als je een liefhebber van swingen en je hebt besloten dat je wilt leren hoe je je eigen liefde swing te bouwen dan is dit de blog die je moet lezen. Dit kan het nuttiger maken dan Aliexpress 3d Printer.

Het is een spannende blog.

Allereerst moet je bereid zijn om veel geld in te steken. Liefdesschommels worden verkocht op het internet, meestal voor €20. Dus het is de moeite waard het extra geld om voorbereid te zijn op de kosten van het krijgen van uw liefde swing, en ervoor te zorgen dat het goed gemaakt. Dus, zonder verder oponthoud, laten we beginnen. Je hebt het volgende nodig om aan de slag te gaan met je liefdesschommel: De schommel. Je hebt geen fancy swing, een goedkope swing of een swing van een beroemd merk nodig. Je hebt twee dingen nodig: een doos, waarin je je liefdesschommel opslaan. Een tafel, dat is een oppervlak waarmee u uw liefde schommel op een tafel. Als u een liefdesschommel wilt die een goede lengte of een goede breedte is, dan hebt u een lijst nodig die niet te lang of te kort is. Zelfs liefdesschommel kan een test zijn. Dit is belangrijk omdat het veel werk kost om een schommel te maken voor eigen gebruik. En het kost veel geld. Dus het is de moeite waard om de inspanning te investeren in het maken van uw eigen liefde swing tafel. Om het eenvoudig te maken, zal ik deze stap voor stap gids delen om het maken van een liefde swing tafel:

Stap 1: Kies je favoriete liefde swing stijl

U kiezen uit drie verschillende liefde swing stijlen: de traditionele, de schommel met de achterkant, en de schommel zonder de achterkant. En natuurlijk kun je ook een heleboel andere items kiezen die je leuk vindt: zoals, wat voor soort bord, wat voor basis, wat voor basis, enzovoort.

Voor onze liefde swing tafel, zullen we met behulp van de "oude" swing met een achterkant, want het is de meest populaire onder ons liefde swing liefhebbers. We denken graag aan de "oude" liefdesschommel als vergelijkbaar met de schommel die werd gemaakt door de Nederlandse man en vrouw met dezelfde naam als de oude man en vrouw (en dus hetzelfde soort liefdesschommel).