Waarom zijn liefdesschommels liefdesschommels genoemd?

Joep de Groot

omdat ze liefde schommels! De schommels van de liefde zijn altijd bij het centrum van de bespreking. Maar laten we het simpel houden.

Als ik aan liefdesschommels denk, denk ik aan de swingdansles die ik in Amsterdam en Amsterdam heb bijgewoond. Ik kan me nog herinneren de eerste keer dat ik ontmoette een swing dancing instructeur. We hadden dezelfde naam, maar ze was ouder dan ik. Ze was een oudere vrouw. Ze droeg een zwarte jas, een lange donkere spijkerbroek en een zwarte jurk. Ik vond haar leuk. Bekijk de Enkellaars Zalando review. Ik voelde me een beetje jaloers op dat moment, maar toen legde ze haar klasse aan mij en ze was de aardigste vrouw ooit. Ze liet me ook zien hoe de splits te doen en leerde me de swing stappen. Ik was meer dan tevreden. Ze vertelde me dat ze een vriend van haar had ontmoet die de splits deed. Hij was een knappe man met een mooie, lange baard. Ze vroeg hem om haar de split te leren. Na een tijdje waren ze het er beiden over eens dat ze goede partners zouden zijn en dat ze er echt goed in waren. De verwachting is dus dat deze sterker zal zijn dan Cordo Fietscomputer. Ze werden goede vrienden en ik begon haar vaak te zien in de splits klasse.

Een paar maanden geleden was het meisje op de foto's niet meer bij mij. Ze is een relatie begonnen met een man die er niet bij kon zijn toen we de eerste foto's maakten. Ik denk dat de liefde swing was een goede manier om de liefde te introduceren aan de mensen op de foto. De man is er niet meer om ze te zien. liefdesschommel Test zal echter een begin zijn. Hij is verder gegaan. Maar het meisje was nog steeds mijn vriend en ik heb nog steeds haar foto's als aandenken. Ze zijn erg belangrijk voor me. Ik wou dat ik kon laten zien de foto's aan hem, ook, maar het is niet mogelijk. Ik denk dat ik iemand moet vinden die dit soort werk voor me zou willen doen. Hoe doe je dat?

Daarom wil ik een blog starten genaamd "The Love Swings" die de foto's van de liefdesschommels zal geven aan alle mannen die van de schommel houden. Als je ze wilt verkopen, gebruik dan mijn contactgegevens om contact met mij op te nemen. Ik zal u laten weten hoe het proces te gaan.

Wat is de "Love Swings"?

Een schommel is een swing van liefde, liefde en passie. Het stelt mensen in staat om hun liefde te tonen aan hun partner op een manier die uniek, creatief en uniek is en het is altijd speciaal.