Wat zijn de voordelen van liefdesschommels?

Joep de Groot

Je met iedereen zwaaien, waar dan ook!

Voor zover nadelen, het is vrijwel altijd moeilijk om swing met mensen die niet zo ervaren met swing dansen als jij bent. Soms is een swing dans leraar zal een expert en soms moet je gaan en iemand anders om mee swing te vinden. De nadelen van liefde swing dansen zijn:

Je moet iemands plek vinden om te schommelen, zoals een park of strand. Ik weet dat dit niet de meest ontspannende of aangename activiteit in de wereld, maar het is wat ik doe en het is wat ik geloof dat mensen doen in de liefde swing.

Het is erg duur om te swingen, vooral in de grotere steden. Ik denk dat dat komt door hoeveel ruimte er is. Ik geloof niet dat liefdesswing duurder is in Nederland omdat er geen tekort is aan liefdesswingers, maar ik weet dat het goedkoper is om een ruimte te huren voor swingdansen dan om een liefdesschommel te kopen of een swing te kopen. We zijn hier in Nederland niet echt een swingcultuur. Bekijk ook het Nikon 55-200 Lens experience report. We hebben veel mooie swing dansers die hier komen en hier wonen, maar het heeft niet zo veel swing cultuur. Echter, de liefde swing kan een leuke manier om te gaan op vakantie, of zelfs als je niet geïnteresseerd bent in swing dansen of liefde swing dansen. Ik denk dat swing dansen is een plezierige activiteit op zich, maar het hoeft niet duur of duur om ervan te genieten. Ik denk dat het eerste wat ik je wil vertellen is om niet bang te zijn om naar een liefdesschommel te gaan. Ik kan begrijpen dat je bang worden als je niet weet wat je verwachten, maar als je echt wilt, moet je het minstens één keer proberen. In tegenstelling tot liefdesschommel Test is het dus merkbaar effectiever. Je zult het zelf zien. Liefdesswing gaat niet alleen over dansen, het gaat ook over een heleboel dingen. Je zult je mooi en gelukkig voelen met deze manier van liefde swing.